Fw: Attachments

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fw: Attachments

Mark Whitlock




Hi Rangika,
I've fixed the ant build. mod_axis.cpp didn't compile for Apache13 because
getAllAttachments was not on ApacheTransport. So I added in a dummy method.
Mark
Mark Whitlock
IBM

----- Forwarded by Mark Whitlock/UK/IBM on 05/05/2005 16:47 -----
                                                                           
             Rangika Mendis                                                
             <rangika@opensour                                            
             ce.lk>                                                     To
                                       Apache AXIS C Developers            
             05/05/2005 13:06          <[hidden email]>          
                                                                        cc
                                                                           
             Please respond to                                     Subject
              "Apache AXIS C           Re: Attachments                    
             Developers List"                                              
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           




Hi All,

I commited attachment stuff now.

It's in the cvs head.

It's not added to the ANT build scripts.

Can anyone add them pls.I can't add because Ant is not working for me.

Regds
Rangika






On Thu, 2005-05-05 at 13:59 +0600, Rangika Mendis wrote:

> Hi John,
>
> When I typed the following command
>
> ant -f test.xml -Ddir.xmlParser=/usr/local/xerces-c-src_2_6_0/lib -
> Ddir.release=/home/rangika/checkout_May04/obj/package/axis-c-1.6.0-
> Linux-bin -Dtest.name=SimpleRef > rangika.log
>
>
> I got the following output in the log.
>
> Buildfile: test.xml
>
> pre-init:
>
> preInitializeTest:
>
> overrideTest:
>
> set-platform-specifics:
>
> checkIfDebug:
>
> initialize:
>
> initializeTest:
>
> compileMonitorUtility:
>
> compile:
>
> package:
>
> production:
>
> initializeLogFile:
>
> setListType:
>
> setIndividual:
>      [echo] setIndividual SimpleRef
>
> setFromList:
>
> setAll:
>
> setTestList:
>
> runTests:
>
> loadXMLProperties:
>      [echo] Loading XML file /home/rangika/checkout_May04/apache/ws-
> axis/c/tests/auto_build/testcases/tests/SimpleRef.xml
>
> setTestName:
>
> setTestDesc:
>
> setTestCode:
>
> setClientLang:
>
> setTestWsdl:
>
> setTestEndpoint:
>
> setTestExpected:
>
> setTestExpectedRequest:
>
> setHandlerDirectory:
>
> setHandlerService:
>
> setHandlersPresent:
>
> setTestPort:
>
> setPropertiesForTest:
>
> cleanTest:
>    [delete] Deleting
> directory /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> checkIfRequestFile:
>
> setPropertiesForThisTest:
>
> compileTestClient:
>
> callCompileStaticClient:
>
> setLanguage:
>
> generateStubs:
>     [mkdir] Created
> dir: /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>      [java] log4j:WARN No appenders could be found for logger
> (org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle).
>      [java] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
>
>      [java] Code generation completed.
>
>
> copyClientCode:
>      [copy] Copying 1 file
> to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> copyStubClient:
>
> copyDynamicClient:
>
> getClient:
>
> compileStaticClient:
>        [cc] 3 total files to be compiled.
>        [cc] Starting link
>
> callCompileLinkedClient:
>
> compileClient:
>
> validateClientCompilationIfBuilding:
>      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
>
> validateClientCompilationIfNotBuilding:
>
> validateClientCompilation:
>
> checkIfDebug:
>
> createConfigurationFile:
>
> createStartOfWSDDFile:
>
> compileTestHandlers:
>
> createEndOfWSDDFile:
>
> updateConfigurationWithClientWSDDEntry:
>
> compileHandlers:
>
> buildTest:
>
> executeTestRun:
>
> setResultExpectations:
>      [copy] Copying 1 file
> to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> setRequestExpectations:
>
> setExpectations:
>
> setEndpoint:
>
> setForMonitor:
>
> setVerbatim:
>
> checkIfEndpointSet:
>
> setForNoMonitor:
>
> setTestArgs:
>
> executeTest:
> startMonitor:
>      [echo] Starting monitor forwarding to localhost:5555
>      [echo] MONITOR OUTPUT=
>      [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> [stopwatch] [SimpleRef.timer: 0.592 sec]
>      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
>
> stopMonitor:
>
> validateTestClient:
>      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
>
> validateMessageOnWire:
>
> validateTest:
>
> runTest:
>
> displayAllResults:
>      [echo] Test Results
>      [echo]
>      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
>      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
>      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
>
> testSuite:
>
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 7 seconds
>
> Then I gave the testPort = 5555 in build/build.Linux.Properties & put
> target port as 80 & listen port 5555 in the TCP mon to see the response.
> The response is as follows
>
>
> HTTP/1.1 404 Not Found
> Date: Wed, 04 May 2005 13:11:48 GMT
> Server: Apache/2.0.53 (Unix)
> Content-Length: 281
> Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
>
> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>404 Not Found</title>
> </head><body>
> <h1>Not Found</h1>
> <p>The requested URL /axis/Ref was not found on this server.</p>
> <hr>
> <address>Apache/2.0.53 (Unix) Server at 127.0.0.1 Port 5555</address>
> </body></html>
>
>
>
> Regds
> Rangika
>
>
>
>
>
>
> On Thu, 2005-05-05 at 08:30 +0100, John Hawkins wrote:
> >
> > Hi Rangika,
> >
> > which bit of the ANT build is not working for you? If you need any
> > help please feel free to post it up and we'll take a look.
> >
> >
> >
> >
> > Rangika Mendis
> > <[hidden email]>
> >
> > 05/05/2005 08:10
> >          Please respond to
> >   "Apache AXIS C Developers List"
> >
> >
> >
> >
> >                To
> > Apache AXIS C
> > Developers <axis-
> > c-
> > [hidden email]>
> >                cc
> >
> >           Subject
> > Attachments
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi All,
> >
> > I tested attachments (on server side)in Windows using VC (Not using
> > ANT
> > build) & it's working.
> >
> > I couldn't test with the ANT build because ANT is not building
> > properly.
> >
> > Once ANT is working I can check in Windows & Linux.Till then I'm not
> > committing the code since I don't know whether the changes might crash
> > the CVS.
> >
> > Regds
> > Rangika
> >
> >
> >
>
>


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fw: Attachments

Rangika Mendis

Thank you Mark for adding attachment stuff to ant build.I'll incorporate
getAllAttachments for Apache 13.

Regds
Rangika

On Thu, 2005-05-05 at 16:58 +0100, Mark Whitlock wrote:

>
>
>
> Hi Rangika,
> I've fixed the ant build. mod_axis.cpp didn't compile for Apache13 because
> getAllAttachments was not on ApacheTransport. So I added in a dummy method.
> Mark
> Mark Whitlock
> IBM
>
> ----- Forwarded by Mark Whitlock/UK/IBM on 05/05/2005 16:47 -----
>                                                                            
>              Rangika Mendis                                                
>              <rangika@opensour                                            
>              ce.lk>                                                     To
>                                        Apache AXIS C Developers            
>              05/05/2005 13:06          <[hidden email]>          
>                                                                         cc
>                                                                            
>              Please respond to                                     Subject
>               "Apache AXIS C           Re: Attachments                    
>              Developers List"                                              
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
>
>
>
>
> Hi All,
>
> I commited attachment stuff now.
>
> It's in the cvs head.
>
> It's not added to the ANT build scripts.
>
> Can anyone add them pls.I can't add because Ant is not working for me.
>
> Regds
> Rangika
>
>
>
>
>
>
> On Thu, 2005-05-05 at 13:59 +0600, Rangika Mendis wrote:
> > Hi John,
> >
> > When I typed the following command
> >
> > ant -f test.xml -Ddir.xmlParser=/usr/local/xerces-c-src_2_6_0/lib -
> > Ddir.release=/home/rangika/checkout_May04/obj/package/axis-c-1.6.0-
> > Linux-bin -Dtest.name=SimpleRef > rangika.log
> >
> >
> > I got the following output in the log.
> >
> > Buildfile: test.xml
> >
> > pre-init:
> >
> > preInitializeTest:
> >
> > overrideTest:
> >
> > set-platform-specifics:
> >
> > checkIfDebug:
> >
> > initialize:
> >
> > initializeTest:
> >
> > compileMonitorUtility:
> >
> > compile:
> >
> > package:
> >
> > production:
> >
> > initializeLogFile:
> >
> > setListType:
> >
> > setIndividual:
> >      [echo] setIndividual SimpleRef
> >
> > setFromList:
> >
> > setAll:
> >
> > setTestList:
> >
> > runTests:
> >
> > loadXMLProperties:
> >      [echo] Loading XML file /home/rangika/checkout_May04/apache/ws-
> > axis/c/tests/auto_build/testcases/tests/SimpleRef.xml
> >
> > setTestName:
> >
> > setTestDesc:
> >
> > setTestCode:
> >
> > setClientLang:
> >
> > setTestWsdl:
> >
> > setTestEndpoint:
> >
> > setTestExpected:
> >
> > setTestExpectedRequest:
> >
> > setHandlerDirectory:
> >
> > setHandlerService:
> >
> > setHandlersPresent:
> >
> > setTestPort:
> >
> > setPropertiesForTest:
> >
> > cleanTest:
> >    [delete] Deleting
> > directory /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> >
> > checkIfRequestFile:
> >
> > setPropertiesForThisTest:
> >
> > compileTestClient:
> >
> > callCompileStaticClient:
> >
> > setLanguage:
> >
> > generateStubs:
> >     [mkdir] Created
> > dir: /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> >      [java] log4j:WARN No appenders could be found for logger
> > (org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle).
> >      [java] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
> >
> >      [java] Code generation completed.
> >
> >
> > copyClientCode:
> >      [copy] Copying 1 file
> > to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> >
> > copyStubClient:
> >
> > copyDynamicClient:
> >
> > getClient:
> >
> > compileStaticClient:
> >        [cc] 3 total files to be compiled.
> >        [cc] Starting link
> >
> > callCompileLinkedClient:
> >
> > compileClient:
> >
> > validateClientCompilationIfBuilding:
> >      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
> >
> > validateClientCompilationIfNotBuilding:
> >
> > validateClientCompilation:
> >
> > checkIfDebug:
> >
> > createConfigurationFile:
> >
> > createStartOfWSDDFile:
> >
> > compileTestHandlers:
> >
> > createEndOfWSDDFile:
> >
> > updateConfigurationWithClientWSDDEntry:
> >
> > compileHandlers:
> >
> > buildTest:
> >
> > executeTestRun:
> >
> > setResultExpectations:
> >      [copy] Copying 1 file
> > to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> >
> > setRequestExpectations:
> >
> > setExpectations:
> >
> > setEndpoint:
> >
> > setForMonitor:
> >
> > setVerbatim:
> >
> > checkIfEndpointSet:
> >
> > setForNoMonitor:
> >
> > setTestArgs:
> >
> > executeTest:
> > startMonitor:
> >      [echo] Starting monitor forwarding to localhost:5555
> >      [echo] MONITOR OUTPUT=
> >      [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> > [stopwatch] [SimpleRef.timer: 0.592 sec]
> >      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
> >
> > stopMonitor:
> >
> > validateTestClient:
> >      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
> >
> > validateMessageOnWire:
> >
> > validateTest:
> >
> > runTest:
> >
> > displayAllResults:
> >      [echo] Test Results
> >      [echo]
> >      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
> >      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
> >      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
> >
> > testSuite:
> >
> > BUILD SUCCESSFUL
> > Total time: 7 seconds
> >
> > Then I gave the testPort = 5555 in build/build.Linux.Properties & put
> > target port as 80 & listen port 5555 in the TCP mon to see the response.
> > The response is as follows
> >
> >
> > HTTP/1.1 404 Not Found
> > Date: Wed, 04 May 2005 13:11:48 GMT
> > Server: Apache/2.0.53 (Unix)
> > Content-Length: 281
> > Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
> >
> > <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> > <html><head>
> > <title>404 Not Found</title>
> > </head><body>
> > <h1>Not Found</h1>
> > <p>The requested URL /axis/Ref was not found on this server.</p>
> > <hr>
> > <address>Apache/2.0.53 (Unix) Server at 127.0.0.1 Port 5555</address>
> > </body></html>
> >
> >
> >
> > Regds
> > Rangika
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > On Thu, 2005-05-05 at 08:30 +0100, John Hawkins wrote:
> > >
> > > Hi Rangika,
> > >
> > > which bit of the ANT build is not working for you? If you need any
> > > help please feel free to post it up and we'll take a look.
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > Rangika Mendis
> > > <[hidden email]>
> > >
> > > 05/05/2005 08:10
> > >          Please respond to
> > >   "Apache AXIS C Developers List"
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >                To
> > > Apache AXIS C
> > > Developers <axis-
> > > c-
> > > [hidden email]>
> > >                cc
> > >
> > >           Subject
> > > Attachments
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > Hi All,
> > >
> > > I tested attachments (on server side)in Windows using VC (Not using
> > > ANT
> > > build) & it's working.
> > >
> > > I couldn't test with the ANT build because ANT is not building
> > > properly.
> > >
> > > Once ANT is working I can check in Windows & Linux.Till then I'm not
> > > committing the code since I don't know whether the changes might crash
> > > the CVS.
> > >
> > > Regds
> > > Rangika
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
>

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fw: Attachments

hawkeye
In reply to this post by Mark Whitlock

so this means attachements will not work for apache 13?




Mark Whitlock/UK/IBM@IBMGB

05/05/2005 16:58

Please respond to
"Apache AXIS C Developers List"

To
[hidden email]
cc
Subject
Fw: Attachments









Hi Rangika,
I've fixed the ant build. mod_axis.cpp didn't compile for Apache13 because
getAllAttachments was not on ApacheTransport. So I added in a dummy method.
Mark
Mark Whitlock
IBM

----- Forwarded by Mark Whitlock/UK/IBM on 05/05/2005 16:47 -----
                                                                         
            Rangika Mendis                                                
            <rangika@opensour                                            
            ce.lk>                                                     To
                                      Apache AXIS C Developers            
            05/05/2005 13:06          <[hidden email]>          
                                                                       cc
                                                                         
            Please respond to                                     Subject
             "Apache AXIS C           Re: Attachments                    
            Developers List"                                              
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         




Hi All,

I commited attachment stuff now.

It's in the cvs head.

It's not added to the ANT build scripts.

Can anyone add them pls.I can't add because Ant is not working for me.

Regds
Rangika






On Thu, 2005-05-05 at 13:59 +0600, Rangika Mendis wrote:
> Hi John,
>
> When I typed the following command
>
> ant -f test.xml -Ddir.xmlParser=/usr/local/xerces-c-src_2_6_0/lib -
> Ddir.release=/home/rangika/checkout_May04/obj/package/axis-c-1.6.0-
> Linux-bin -Dtest.name=SimpleRef > rangika.log
>
>
> I got the following output in the log.
>
> Buildfile: test.xml
>
> pre-init:
>
> preInitializeTest:
>
> overrideTest:
>
> set-platform-specifics:
>
> checkIfDebug:
>
> initialize:
>
> initializeTest:
>
> compileMonitorUtility:
>
> compile:
>
> package:
>
> production:
>
> initializeLogFile:
>
> setListType:
>
> setIndividual:
>      [echo] setIndividual SimpleRef
>
> setFromList:
>
> setAll:
>
> setTestList:
>
> runTests:
>
> loadXMLProperties:
>      [echo] Loading XML file /home/rangika/checkout_May04/apache/ws-
> axis/c/tests/auto_build/testcases/tests/SimpleRef.xml
>
> setTestName:
>
> setTestDesc:
>
> setTestCode:
>
> setClientLang:
>
> setTestWsdl:
>
> setTestEndpoint:
>
> setTestExpected:
>
> setTestExpectedRequest:
>
> setHandlerDirectory:
>
> setHandlerService:
>
> setHandlersPresent:
>
> setTestPort:
>
> setPropertiesForTest:
>
> cleanTest:
>    [delete] Deleting
> directory /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> checkIfRequestFile:
>
> setPropertiesForThisTest:
>
> compileTestClient:
>
> callCompileStaticClient:
>
> setLanguage:
>
> generateStubs:
>     [mkdir] Created
> dir: /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>      [java] log4j:WARN No appenders could be found for logger
> (org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle).
>      [java] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
>
>      [java] Code generation completed.
>
>
> copyClientCode:
>      [copy] Copying 1 file
> to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> copyStubClient:
>
> copyDynamicClient:
>
> getClient:
>
> compileStaticClient:
>        [cc] 3 total files to be compiled.
>        [cc] Starting link
>
> callCompileLinkedClient:
>
> compileClient:
>
> validateClientCompilationIfBuilding:
>      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
>
> validateClientCompilationIfNotBuilding:
>
> validateClientCompilation:
>
> checkIfDebug:
>
> createConfigurationFile:
>
> createStartOfWSDDFile:
>
> compileTestHandlers:
>
> createEndOfWSDDFile:
>
> updateConfigurationWithClientWSDDEntry:
>
> compileHandlers:
>
> buildTest:
>
> executeTestRun:
>
> setResultExpectations:
>      [copy] Copying 1 file
> to /home/rangika/checkout_May04/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
>
> setRequestExpectations:
>
> setExpectations:
>
> setEndpoint:
>
> setForMonitor:
>
> setVerbatim:
>
> checkIfEndpointSet:
>
> setForNoMonitor:
>
> setTestArgs:
>
> executeTest:
> startMonitor:
>      [echo] Starting monitor forwarding to localhost:5555
>      [echo] MONITOR OUTPUT=
>      [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> [stopwatch] [SimpleRef.timer: 0.592 sec]
>      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
>
> stopMonitor:
>
> validateTestClient:
>      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
>
> validateMessageOnWire:
>
> validateTest:
>
> runTest:
>
> displayAllResults:
>      [echo] Test Results
>      [echo]
>      [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
>      [echo] SimpleRef - Execution Time - 0.592 sec
>      [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
>
> testSuite:
>
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 7 seconds
>
> Then I gave the testPort = 5555 in build/build.Linux.Properties & put
> target port as 80 & listen port 5555 in the TCP mon to see the response.
> The response is as follows
>
>
> HTTP/1.1 404 Not Found
> Date: Wed, 04 May 2005 13:11:48 GMT
> Server: Apache/2.0.53 (Unix)
> Content-Length: 281
> Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
>
> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>404 Not Found</title>
> </head><body>
> <h1>Not Found</h1>
> <p>The requested URL /axis/Ref was not found on this server.</p>
> <hr>
> <address>Apache/2.0.53 (Unix) Server at 127.0.0.1 Port 5555</address>
> </body></html>
>
>
>
> Regds
> Rangika
>
>
>
>
>
>
> On Thu, 2005-05-05 at 08:30 +0100, John Hawkins wrote:
> >
> > Hi Rangika,
> >
> > which bit of the ANT build is not working for you? If you need any
> > help please feel free to post it up and we'll take a look.
> >
> >
> >
> >
> > Rangika Mendis
> > <[hidden email]>
> >
> > 05/05/2005 08:10
> >          Please respond to
> >   "Apache AXIS C Developers List"
> >
> >
> >
> >
> >                To
> > Apache AXIS C
> > Developers <axis-
> > c-
> > [hidden email]>
> >                cc
> >
> >           Subject
> > Attachments
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi All,
> >
> > I tested attachments (on server side)in Windows using VC (Not using
> > ANT
> > build) & it's working.
> >
> > I couldn't test with the ANT build because ANT is not building
> > properly.
> >
> > Once ANT is working I can check in Windows & Linux.Till then I'm not
> > committing the code since I don't know whether the changes might crash
> > the CVS.
> >
> > Regds
> > Rangika
> >
> >
> >
>
>