[jira] [Created] (AXIS2C-1651) Static-WSDL retrieval does strange string operation

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] [Created] (AXIS2C-1651) Static-WSDL retrieval does strange string operation

JIRA jira@apache.org
Andreas Vollmy created AXIS2C-1651:
--------------------------------------

             Summary: Static-WSDL retrieval does strange string operation
                 Key: AXIS2C-1651
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1651
             Project: Axis2-C
          Issue Type: Bug
         Environment: Linux, Axis1.6.0
            Reporter: Andreas Vollmy
            Priority: Minor


If I have a Webservice with a short Service-Name, retrieval of the static wsdl works properly. If my Service-Name is longer than 4 Characters, the WSDL cannot be retrieved.

To my understanding, the problem is in http_transport_utils.c in the function axis2_http_transport_utils_get_services_static_wsdl:
The Service-Name is retrieved with axutil_parse_request_url_for_svc_and_op, but then instead of using url_tok[0] directly, 0 is written into the character at the position (len-5).
This does not make any sense - in fact it corrupts memory:
If the Service-Name is shorter than 5 Characters, a 0 is written "somewhere" (but the static wsdl is retrieved), if it is longer than 5 characters, the name is shortened and no wsdl can be found...

Please check, if url_tok[0] can be used directly without shortening.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]